Vesterbro, Københavns smarte bydel!

Som låsesmed på Vesterbro, laver vi oftest følgende:

Wegges Låse & Sikring er din låsesmed på Vesterbro samt resten af København. Vi hjælper både private og erhverv med blandt andet:

  • Oplukning af låse.
  • Omkodning af låse til nye nøgler.
  • Låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse.
  • Dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger.
  • Gratis sikkerhedstjek.

Kontakt os hvis vi skal sikre dit hjem eller arbejdsplads på Vesterbro på vores telefonnummer 20 12 91 76

Få et moderne låsesystem

Vesterbro er en bydel som virkelig har gennemgået en forandring, fra at have ry som en ældre og mere snusket bydel, til idag at være den bydel i København med stigende antal af børnefamilier. Størstedelen af årsagen for dette, skal findes i den byfornyelse Københavns Kommune satte igang i 90’erne.

Vesterbro er idag blevet et tjekket sted, hvor detaljerne er i fokus. En masse cafe’er er åbnet op, og det er noget som bestemt gør Vesterbro til et populært sted at bo og færdes. Når vi som

Låsesmede er hjemme hos private, samt de erhvervsdrivende i bydelen, er det flotte, moderne og tjekkede hjem og arbejdspladser vi ser. Tingene skal se ekstra godt ud, og det er nok også på Vesterbro vi montere flest messing overflade behandlet greb, låsecylindre og andet, for her bliver der bestemt lagt vægt på detaljerne. Tingene skal se godt ud, og det kan vi lide!

Som Låsesmed på Vesterbro, laver vi lidt forskellige sager. Ligesom i de andre Københavnske bydele, monterer vi naturligvis en del kasselåse på Vesterbro, som oftest er den mest optimale løsning til de klassiske forholdsvis tynde lejligheds døre.

Vi monterer ofte den nye elektroniske kasselås, og den fungerer ret godt til disse døre. Du har bl.a. mulighed for at få monteret Ruko, Dorma RS8 eller Kaba låsesystem hos os.

Låsesmed på Vesterbro med stor erfaring

Med et glimt i øjet, må vi også indrømme, at vi har monteret flere elektroniske kasselåse som er kodebetjente udefra, hos kunder vi har lukket ind i forbindelse med at de har fået smækket sig ude, eller mistet nøgler. Samtidig må vi også konstatere, at med mange cafeer, koncertsteder, restauranter, værtshuse mm.

Som låsesmed på Vesterbro erfarer vi, at der ofte bliver stjålet nøgler i bydelen. En mistet nøgle er måske til at overkomme – specielt hvis man har en ekstra nøgle hos en nabo eller bekendt. Men det er vigtigt at reagere forholdsvis hurtigt på situationen, specielt hvis en taske er blevet stjålet med nøglerne i, samt eventuel id-kort med adresse. Derfor tilbyder vi akut udrykning 24/7, så du hurtigt kan få hjælp af din låsesmed på Vesterbro.

Vi anbefaler altid at få omkodet dine låse, og få det gjort hurtigst muligt, da vi desværre oplever, at folk, der har fået stjålet deres ejendele, kommer hjem til et gennemrodet hjem.

Som låsesmed på Vesterbro laver vi generelt mange oplukninger, og det er et sted hvor vi tit nemt kommer ind. De fleste døre har en brevs sprække vi kan åbne døren igennem, men også tit ældre låsesystemer der ikke er tidssvarende længere, og derfor er nemme at oplukke.

På Vesterbro har vi også monteret en del kaldeanlæg med video integreret. Det giver højere tryghed for både private og erhverv, da man visuelt kan kontrollere at personerne der ringer på, reelt er de personer det udgiver sig for at være. Disse løsninger laver vi ofte på Vesterbro, da der tit er flere lejligheds foreninger der deler samme port åbninger.

Til port løsninger monterer vi tit dør-automatik, da det hjælper den daglige drift igennem portåbningen. Naturligvis for biler, men bestemt også større cykler, som må siges at være et hit på Vesterbro.