Wegges Låse & Sikring er din autoriseret låsesmed på Nørrebro og resten af København. Vi tilbyder hjælp til både private og erhverv her i blandt:
  • oplukning af låse.
  • låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse.
  • omkodning af låse til nye nøgler.
  • dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger.
  • gratis sikkerhedstjek.

Som din lokale låsesmed i København kan vi hjælpe dig med alt fra oplukning, omkodning og reparation til udskiftning af låse, låsesystemer samt dørpumper.

Kvalitet fra øverste hylde

Vi vægter en god og sikker oplevelse med os som din lokale låsesmed. Derfor stiller vi garanti på både vores låseservice og låseprodukter. Kontakt os hvis vi skal sikre dit hjem eller arbejdsplads på vores telefonnummer 20 12 91 76

Vi har mange års erfaring med låseservice i hele København og kører gerne ud til dig med et uforpligtende tilbud. Når vi kommer ud, tager vi naturligvis forbehold for situationer alt afhængig af arbejdsopgaven samt stedet.

Akut udrykning 24/7

Skulle uheldet være ude, og et indbrud bliver begået, har vi alle døgnets 24 timer mulighed for at rykke ud. Vi udfører både i dagstimerne, og på vores døgnvagt, reparationer samt akut sikring af døre og karme efter indbrud.

Kontakt din lokale låsesmed

Hvad enten det er sikring af dit hjem eller din virksomhed, så kan vi hjælpe med ethvert behov. Så søger du en professionel låsesmed? Tvivl ikke. Wegges Låse & Sikring står altid klar til at rykke ud hvis du eksempelvis er låst ude, har mistet nøglen eller har haft et indbrud. Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon +45 20 12 91 76.