Videoovervågning giver dig ro i maven, på jobbet, til fodboldkampen eller på ferien!

Videoovervågning er ved at være allemandseje. Det er et produkt som i den grad skaber tryghed og overblik over, hvem der færdes omkring dit hus, garage eller sommerhuset når du ikke er der. Video overvågning er bestemt også en ting, politiet er rigtig glade for at kunne benytte sig af. Mange moderne anlæg idag, har stor plads til at gemme materiale på. Samtidig, har de fleste anlæg idag også en app, således at det er muligt at se tilbage i gemt materiale for flere måneders optagelser. Udover denne funktion, har det fleste anlæg også en direkte live funktion, der gør at man f.eks. fra sin smartphone, tablet eller computer, uanset hvor du befinder dig i verden, kan følge med i hvad der sker i samme sekund i dit hjem, hvilket giver en god tryghed.

Video anlægget indstilles således, at den kun optager når der er bevægelse i billedet, hvilket sortere en lang række døde optagelser fra, hvor der intet sker. Vi benytter os af flere forskellige producenter. Det giver os god mulighed for specifikt at løse opgaven efter kundens ønsker. Det er nemt og overskueligt.

Vi laver løsninger der optager i 4K, arbejder specifikt i mørke, og med nummerplade og ansigt genkendelse. Vi er kort sagt specialister i video overvågning, og løser præcis de behov du skulle have.