Videoovervågning giver dig ro i maven

Videoovervågning er ved at være allemandseje. Det er et produkt som i den grad skaber tryghed og overblik over, hvem der færdes omkring dit hus, garage eller sommerhuset når du ikke er der. Kameraovervågning er bestemt også en ting, politiet er rigtig glade for at kunne benytte sig af ved indbrud mv. I dag har mange moderne anlæg for videoovervågning i København, stor plads til at gemme optagelser på. Samtidig, har de fleste anlæg også en app, således at det er muligt at se tilbage i gemt materiale for flere måneders optagelser. Udover denne funktion, har de fleste overvågningskamera også en direkte live funktion, der gør at man f.eks. fra sin smartphone, tablet eller computer, uanset hvor du befinder dig i verden, kan følge med i hvad der sker i samme sekund i dit hjem, hvilket giver en god tryghed. Tænker du på at få monteret videoovervågning i København eller omegn, skal du være velkommen til at kontakte Wegges Låse & Sikring. Vi har mange års erfaring inden for videoovervågning.

Hos Wegges Låse & Sikring, har vi specialiseret os i videoovervågning i København og omegn. Vi tilbyder et bredt udvalg af overvågningskamera fra topprofessionelle producenter. Hvad enten du skal bruge en mindre løsning til hjemmet, eller en større montering af videoovervågning til erhverv. Vi gør det nemt for dig, at få installeret videoovervågning i København ved din bolig. Hvad enten du bor i lejlighed, hus eller villa. Du skal være velkommen til at kontakte os på telefon +45 20 12 91 76, hvor vi sammen kan gennemgå mulighederne samt priserne for overvågningskamera.

Smart videoovervågning i København

Overvågningskamera indstilles således, at de kun optager når der er bevægelse i billedet, hvilket sortere en lang række døde optagelser fra, hvor der intet sker på overvågningsvideoen. Vi benytter os af flere forskellige producenter. Det giver os god mulighed for specifikt at løse opgaven efter kundens ønsker. Det er nemt og overskueligt at få monteret et overvågningskamera fra Wegges Låse.

Vi tilbyder kameraovervågning der optager i 4K, arbejder specifikt i mørke, og med nummerplade og ansigt genkendelse. Du får mulighed for at vælge bl.a. Hikvision, DahuaSafire eller Abus. Vores professionelle fagmænd kommer med deres bud på den bedste løsning til dig. Vi er kort sagt specialister i kameraovervågning, og løser præcis de behov du skulle have inden for overvågningskamera.