Gør dit hjem eller sommerhus klar til udlejning!

Vi har i Danmark altid set forretning i at udleje vores sommerhuse samt at låne vores hjem ud til venner og familie. Det ligger os eksempelvis meget naturligt at dele vores sommerhuse, når vi ikke selv benytter dem. Det er de sidste par år blevet utrolig populært at udleje sin lejlighed, når man f.eks. er bortrejst for en weekend, eller længere periode.

Vi oplever dog også nogle udfordringer i forbindelse med udlejning af vore hjem. Det kan til tider være besværligt at nøgler skal afhentes og afleveres indenfor nogle bestemte tidsrammer. Det koster en del ressourcer, at få logistikken til at gå op i en højere enhed. For ikke at tale om den hovedpine det kan være, når nøgler forsvinder, eller hvis lejeren skulle være så uheldig at smække sig ude, og må rekvirere en låsesmed, der må bore låsen op, og udskifte den med en ny, med nye nøgler.

Alt dette er nu slut. Sig goddag til SimonsVoss, nutidens og fremtidens svar på intelligent adgangsstyring af dit hjem.

Med SimonsVoss er det nemligt muligt at styre dine låse, via. Et trådløst tastatur, som sættes op omkring dør håndtaget. Tastaturet kan huske 3 koder af gangen.

Men det kan gøres smartere endnu. For det er også muligt, at betjene låse via. sin Smartphone. Det betyder, at du som ejer at boligen, kan tildele nye koder til f.eks. et tastatur. Du kan lave login til besøgende (f.eks. via Airbnb) så de også kan åbne via. deres smartphone. Du har kontrollen, du bestemmer tidsrummet de har adgang i. Det er også muligt at se via. hændelseslog på din app. hvilke aktiviteter der har været. Alt i alt, er det dig der har kontrollen over dit hjem, også selv når du ikke er der fysisk.

Vil du vide mere om SimonsVoss, og se hvilke løsninger der passer til dit hjem, så kommer vi som altid forbi til en gratis besigtigelse. Her har vi demo modeller med, så du kan få følelsen af SimonsVoss’ produkter. Ring til os på +45 20 12 91 76, eller send os en mail på: sikring@wegges.dk

SimonsVoss MobileKey App.
SimonsVoss MobileKey App.
SimonsVoss MobileKey trådløst tastatur.