Alarmsystem er i dag mere end bare indbrudsalarmering!

Alarmteknologien er i kraftig vækst, og vi bestræber os på altid at være ajour med de nyeste tiltag på området. Vi benytter os af forskellige producenter, så vi kan skræddersy en løsning efter dine behov. De fleste alarmsystemer er trådløse, hvilket gør monteringen let og tidsbesparende. Man slipper desuden for grimme ledninger i sin bolig. Trådløsheden for tyverialarmen betyder, at priserne på materialerne er faldet, hvilket gør det muligt at få ganske gode alarmsystem til gode priser.

 

 

De mest moderne alarmsystemer tilbyder at inkludere flere elementer i din bolig i alarmsystemet. Det betyder bl.a., at det er muligt at aktivere og deaktivere f.eks. lys og andre elektroniske produkter i hjemmet fra en computer eller smartphone, hvorend du befinder dig. Det er samtidig muligt at overvåge, at vinduer og døre er lukkede, også selvom alarmen ikke er aktiveret.

Vi anbefaler, at vi kommer ud og laver en grundig besigtigelse af din bolig, hvor vi samtidig finder ud af, hvilke behov særligt du har. Dine behov er centrale for vores besigtigelse, så du ender med den bedste og mest sikre løsning for dig.