Østerbro, den mere velhavende bydel.

Som låsesmed på Østerbro, laver vi oftest følgende:

  • Oplukning af låse.
  • Omkodning af låse til nye nøgler.
  • Låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse.
  • Dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger.
  • Gratis sikkerhedstjek.

Kontakt os hvis vi skal sikre dit hjem eller arbejdsplads. Ring til vores låsesmed på Østerbro gennem vores telefonnummer 20 12 91 76

Østerbro må siges at være en vaskeægte Københavner klassiker. Det er en bydel som de sidste 10 år, har oplevet en lille struktur ændring, da det ældre “indre Østerbro” og “ydre Østerbro” er blevet smeltet sammen til ét samlet Østerbro. Samtidig er Østerbro, også en bydel, der er i kraftig vækst.

Hele Nordhavn delen er og bliver der bygget på højtryk, både med opførsel af erhverv, men også af bygninger til private. Et yderst nyt og trendy sted, der også har fået sit eget postnummer 2150 Nordhavn.

Østerbro grænser op til bl.a. Nørrebro.

Østerbro rummer derimod en lang række unikke og ikoniske bygninger og med god grund. Det er den største bydel af de fire brokvartere, og med 76.402 indbyggere kræver det også sin plads. Der er en lang række historiske bygninger og byggestile, som alt sammen passer til resten af Københavns historie.

Østerbro rummer samtidig også mange grønne områder, blandt andet hele fælledparken med Rigshospitalet og Parken, som læner sig ned mod den ikoniske Trianglen. Trianglen er på mange måder et bindeled på Østerbro.

Det kommer det til at gøre endnu mere, når der åbner en metro station i forbindelse med cityringen. Man må naturligvis huske Langelinie og vores kære lille havfrue, som bestemt bekræfter Østerbro’s ældre og klassiske bydel. Bydelen rummer også Ryparken og området omkring Lyngby motorvejen, som før opførelsen af det nye Nordhavn, ellers var den nyeste del af Østerbro.

Erfaren låsesmed på Østerbro

Østerbro er en bydel hvor vi færdes meget, og vores kunder herude er en god blanding af private og erhverv.

Vi sikrer alt fra beboelses foreninger til ambassader og virksomheder. Vi monterer en del alarm og tåge sikring i kontorbygninger herude, sammen med adgangskontrol systemer. For beboelses foreninger, monterer vi en del låsesystemer samt briksystemer, og sikrer opgangs døre samt porte.

Vi oplever folk kan åbne dørene, blot ved brug af et simpelt plastic kort, simpelthen fordi at låseudstyret ikke længere lukker og låser korrekt. En simpelt ting, der desværre er en medvirkende ting til flere indbrud. Hos den private del af vores kunder, monterer vi en del af den klassiske kasselås. Vi omlægger også eksisterende låse til nye nøgler. Vores løsning bliver udvalgt efter dine behov. Du kan bl.a. få Ruko, Dorma RS8 eller Kaba låsesystem hos os.

Kontakter du os, får du professionel hjælp af låsesmed på Østerbro og resten af København.