Står du og har brug for en låsesmed på Nørrebro – nok en af Københavns mest kulturrige steder? Så kontakt din lokale låsesmed Wegges Låse & Sikring. Vi udfører alt inden for låseservice – her i blandt:
  • oplukning af låse.
  • dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger.
  • omkodning af låse til nye nøgler.
  • låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse.
  • gratis sikkerhedstjek.

Kontakt os hvis du skal sikre dit hjem eller arbejdsplads med hjælp fra låsesmed på Nørrebro. Ring til ores telefonnummer 20 12 91 76

Professionel låsesmed på Nørrebro

Her er det meste af hvad hjertet begærer, og hvor alle kulturer kan mødes og opleves, hvilket gør Nørrebro til en meget bred bydel, der rummer de fleste mennesker.

Det starter ved Nørrebro Station, hvor der på alle tidspunkter af døgnet findes mennesker. Lige et “stenkast” derfra, finder vi den røde plads, som virkelig er starten på Nørrebro, hvor man bla. ved det nye “superkilen” møder cykel ruten “Den Grønne Sti” som er cyklernes motorvej, der forbinder Bispebjerg med Nørrebro og Frederiksberg.

Mange kender den ikoniske gule mur, der starter fra Nørrebro’s runddel, og løber ned langs Nørrebrogade, med sine mange shawarma barer på den ene side, og om søndagen små kræmmerboder der ligger som en facade for Assistentenskirkegård på den anden side.

Videre nede af Nørrebrogade, vil man opleve Sakramentskirken, hvor vi finder Blågårdsplads liggende lige bagved. Forsætter man bare lidt længere ned af Nørrebrogade, ender man ved den ikoniske Dronning Louise’s bro, som i alle solskinstimer er et yderst populært sted, som forbinder Nørrebro med det mere centrale København.

Som låsesmed er Nørrebro et sted, som vi lidt ligesom mange andre bydele, kommer meget jævnligt. Dog har vi måske et ekstra tæt bånd til Nørrebro, og det betyder bare at vi kender lige den bydel til fingrespidserne. Benytter du os, får du således hjælp af professionel låsesmed på Nørrebro med stor kendskab til området.

Låse af højeste kvalitet

Vi ser tit og ofte de samme forholdsvis tynde døre, hvor den ikoniske kasselås er fast inventar. Faktisk er det meget hyppigt, at vi specielt netop her på Nørrebro monterer en ekstra lås på døren, for at hæve sikrings niveauet.

Det hænger naturligvis sammen med, at 2200 Kbh N. Er en af de bydele vi ser flest indbrud i, og er oftest en af dyreste steder i byen for forsikrings selskaber at tilbyde forsikring. Som andre steder, oplever vi også her, hvordan tyvene tit og ofte kommer hurtigt ind af dørene, ved blot et enkelt spark, eller en kraftig skulder.

Derfor kan en nyere kasselås med højere sikkerhed, bestemt være en god investering, og som beskrevet tidligere, er en ekstra lås bestemt at foretrække. Man oplever hyppigere, at personer kommer ind i lejligheden på alle tidspunkter af døgnet, via. stilladser som er opført i forbindelse med renovationer, og det betyder desværre at tyven tit kan komme uforstyrret ind igennem et vindue, og i fred og ro tage hvad personen skal bruge, og forsvinde ud af for samt bagtrappen, uden naboer hører eller ser noget.

Derfor anbefaler vi også, at den ene lås er nøglebetjent indefra, således at tyven ikke kan komme let derfra. Der er om noget mere besværligt, at slæbe et stort fjernsyn, computer eller andet ned af et stort byggestillads, end det er at tage trapperne. Vi anbefaler låsesystemer såsom Ruko, Dorma RS8 og Kaba. Få et tilbud hos os.

Skulle uheldet være ude, og et indbrud bliver begået, har vi alle døgnets 24 timer mulighed for at rykke ud. Vi udfører både i dagstimerne, og på vores døgnvagt, reparationer samt akut sikring af døre og karme efter indbrud.

Låsesmed med stor erfaring

Vi har god erfaring med forsikringsselskaberne, med udskiftning af døre, karme samt indfatning, og sikre at din daglige indgangportal bliver endnu mere sikker, selv efter et eventuelt indbrud. Få meget mere rådgivning og ekspertise hos os. Kontakt din lokale låsesmed på Nørrebro.

Skal du bruge en låsesmed et andet sted? Vi hjælper i hele København og på Amager.