Københavns små gader, har sin egen charme! Vi gøre vores ypperste for, at holde dem og beboerne sikre. Wegges Låse & Sikring er din lokale låsesmed i København. Vi udfører alt inden for låseservice til en konkurrencedygtigt pris:
  • gratis sikkerhedstjek.
  • oplukning af låse.
  • omkodning af låse til nye nøgler.
  • dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger.
  • låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse.
Som din lokale låsesmed i København gør vi en stor dyd i at sikre dit hjem eller arbejdsplads. Har du brug for en professionel låsesmed, så tvivl ikke. Kontakt Wegges Låse & Sikring på telefon 20 12 91 76. Vi holder meget af vores alles kære København, og arbejder hver dag for at gøre København til en mere sikker og smart storby.

Din låsesmed i København

Vi bestræber os på at være i en foretrukken låsesmed i København, både hvad angår erhvervskunder, men bestemt også private. Det gør vi, fordi vi har mange års erfaring i sikring af private lejligheder, erhvervslejemål samt opgangsdøre til boligforeninger. Vi hjælper dig i nærheden af:

Vi er eksperter i sikringsløsninger der passer til de flotte bygninger Københavnske bygninger, hvad enten det er nybyg, eller gamle flotte lejligheder. Vi forstår at vælge løsninger der falder i ét med byggestilen, mens vi samtidig har god erfaring med hvilke produkter der klarer sig bedst.

En ting vi desværre oplever jævnligt når vi er ude hos specielt private kunder, er hvor let der er at åbne opgangsdøre eller porte til baggårde, uden noget særligt låseværktøj. Ganske enkelt, fordi de løsninger der er monteret idag ikke er tidssvarende, og der ikke er blevet gjordt noget for at højne sikkerheden.

Få udskiftet låse

Vores holdning og erfaring er, at de fleste indbrud der bliver begået, bliver begået i de ejendomme, hvor der kan skaffes adgang med et simpelt plastik kort mm. Det er skræmmende, at der ikke skal mere til, specielt når det oftest ikke er den store økonomiske investering, at sikre en opgangsdør korrekt.

Vi oplever også stadig, at folk benytter sig af de gamle Københavner låse. Det fraråder vi stærkt, da levetiden på disse låse, må siges at være udløbet. At der ikke findes så mange forskellige københavner nøgler, betyder at der er mange der deler nøgler til deres døre.

Det største problem ved de gamle københavner låse, er at fjederen og den indmad der betjener låsen når der åbnes med nøglen knækker, også går låsen i “baglås”. Her må vi bore den gamle låse op, og erstatte den med noget nyere. Derfor anbefaler vi, at når vi snakker tynde Københavnske lejlighedsdøre, at montere en såkaldt “kasselås”.

Kasselåsen er en klassiker, og findes i nogle forskellige versioner. Versionen hvor den låser automatisk når den smækker, og versionen hvor du selv skal låse efter dig. Her kan den fåes, med nøgle betjening indvendigt, hvilket vi anbefaler. Få bl.a. monteret Ruko, Dorma RS8 eller Kaba låsesystem hos os.

Vi oplever at når der står stilladser i forbindelse med renovation af ejendomme, at tyve benytter sig af stilladserne, til enten at afliste vinduerne, og pille ruden ud, eller dirke vinduet op. Derfor anbefaler vi, at man har 2 låse på sine udvendige døre, og at som minimum en af låsene betjenes med nøgle indvendigt.

Ønsker man af forskellige årsager ikke at have indvendig nøglebetjening på sin ekstra lås, fåes den også i en version hvor den er fingerbetjent indvendigt.

Kontakt din låsesmed 24/7

Hos Wegges Låse & Sikring tilbyder vi akut udrykning 24/7. Med vores døgnservice skaber vi hurtigt mere sikkerhed i Københavns gader. Kontakt os på telefon 20 12 91 76 og få et uforpligtende tilbud fra en professionel låsesmed.


Wegges Låse & Sikring i København med firmabil