Københavns små gader, har sin egen charme!

På København, laver vi oftest følgende:

  • Oplukning af låse.
  • Omkodning af låse til nye nøgler.
  • Låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse.
  • Dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger.
  • Gratis sikkerhedstjek.

Kontakt os hvis vi skal sikre dit hjem eller arbejdsplads på København på vores telefonnummer 20 12 91 76

Vi holder meget af vores alles kære København, og arbejder hver dag for at gøre København til en mere sikker og smart storby.

Vi bestræber os på at være i en foretrukken låsesmed i København, både hvad angår erhvervskunder, men bestemt også private. Det gør vi, fordi vi har års erfaring i sikring af private lejligheder, erhvervslejemål samt opgangsdøre til boligforeninger.

Vi er eksperter i sikringsløsninger der passer til de flotte bygninger Københavnske bygninger, hvad enten det er nybyg, eller gamle flotte lejligheder. Vi forstår at vælge løsninger der falder i ét med byggestilen, mens vi samtidig har god erfaring med hvilke produkter der klarer sig bedst.

En ting vi desværre oplever jævnligt når vi er ude hos specielt private kunder, er hvor let der er at åbne opgangsdøre eller porte til baggårde, uden noget særligt låseværktøj. Ganske enkelt, fordi de løsninger der er monteret idag ikke er tidssvarende, og der ikke er blevet gjordt noget for at højne sikkerheden.

Vores holdning og erfaring er, at de fleste indbrud der bliver begået, bliver begået i de ejendomme, hvor der kan skaffes adgang med et simpelt plastik kort mm.

Det er skræmmende, at der ikke skal mere til, specielt når det oftest ikke er den store økonomiske investering, at sikre en opgangsdør korrekt.

Vi oplever også stadig, at folk benytter sig af de gamle Københavner låse. Det fraråder vi stærkt, da levetiden på disse låse, må siges at være udløbet. At der ikke findes så mange forskellige københavner nøgler, betyder at der er mange der deler nøgler til deres døre.

Men det største problem ved de gamle københavner låse, er at fjederen og den indmad der betjener låsen når der åbnes med nøglen knækker, også går låsen i “baglås”. Her må vi bore den gamle låse op, og erstatte den med noget nyere. Derfor anbefaler vi, at når vi snakker tynde Københavnske lejlighedsdøre, at montere en såkaldt “kasselås”.

Kasselåsen er en klassiker, og findes i nogle forskellige versioner. Versionen hvor den låser automatisk når den smækker, og versionen hvor du selv skal låse efter dig. Her kan den fåes, med nøgle betjening indvendigt, hvilket vi anbefaler.

Vi oplever at når der står stilladser i forbindelse med renovation af ejendomme, at tyve benytter sig af stilladserne, til enten at afliste vinduerne, og pille ruden ud, eller dirke vinduet op. Derfor anbefaler vi, at man har 2 låse på sine udvendige døre, og at som minimum en af låsene betjenes med nøgle indvendigt.

Ønsker man af forskellige årsager ikke at have indvendig nøglebetjening på sin ekstra lås, fåes den også i en version hvor den er fingerbetjent indvendigt.