Har du brug for en låsesmed på Frederiksberg? Så kan du kontakte Wegges Låse & Sikring. Din professionelle låsesmed med akut udrykning.

Som låsesmed på Frederiksberg, udfører vi oftest følgende:

  • oplukning af låse.
  • omkodning af låse til nye nøgler.
  • låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse.
  • dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger.
  • hratis sikkerhedstjek.
  • alarmsystemer.
  • videoovervågning.

Din foretrukne låsesmed på Frederiksberg

Hos Wegges Låse & Sikring bliver du taget imod med åbne arme. Vi sørger altid for at prioritere dine ønsker og behov. Om du har brug for en akut oplukning i nattens mulm og mørke eller om du ønsker et professionelt tilbud på et låsesystem, kan du trygt stole på os som din lokale låsesmed på Frederiksberg.

Et professionelt låsesystem

Et patenteret låsesystem er monteret på mange ejendomme, og vi er tit i tæt dialog med viceværter på de mange andels og ejerforeninger på Frederiksberg, omkring forbedringer af sikkerheden på deres ejendomme. Vi monterer bla. RukoKaba og Dorma RS8 låsesystemer.

Som andre bydele, oplever vi også tit på Frederiksberg, at vi har ekstra fokus på opgangsdøre samt porte, og sikrer at de lukker ordenligt og låser, hvergang. Vi ser det som vores pligt om din lokale låsesmed at skabe sikkerhed på høj plan. Statistikker siger, at de opgange hvor tyven lettest kan komme ind, evt. blot med et gammelt plastikkort, er de opgange hvor indbruddene sker. Som din låsesmed er det noget, vi konstant modarbejder.

Det er sjældent en særlig dyr investering, at montere eller justere allerede installeret låseudstyr, således at døren aflåses korrekt. Derfor er det også meget hyppigt at vi, som låsesmed, bliver tilkaldt til netop lige disse type opgaver på Frederiksberg, og har stor erfaring i stærke og prisbevidste løsninger.

Kontakt din lokale låsesmed på Frederiksberg

Kontakt os hvis vi skal sikre dit hjem eller arbejdsplads på Frederiksberg på vores telefonnummer 20 12 91 76.

Med sine 104.410 indbyggere, fordelt på 8,70 km2 er Frederiksberg en specielt bydel. Med mange mennesker på lidt plads, må pladsen udnyttes bedst muligt. Det giver os røde kinder, når vi er på vej op af trappen til 5 etage, men heldigvis er vi i god form, og vant til det. Så tvivl ikke med at kontakte Wegges Låse & Sikring – lokal låsesmed på Frederiksberg.

Frederiksberg indeholder flere større veje, der fletter bydelen sammen med resten af København. Veje som har en længere forhistorie, som f.eks. H.C Ørstedsvej, Gammel Kongevej, Frederiksberg Allé, Falkoner Allé osv.

Hver vej har en relation for os, og gør at vi er lokale på Frederiksberg. Her ligger naturligvis mange ejendomme, og det er vores klare opfattelse at folk på Frederiksberg vægter sikkerheden højt.

Kort over Frederiksberg | Her rykker vi ud som låsesmed

 

 


Wegges Låse & Sikring - Din låsesmed på Frederiksberg