Låsesmed på Frederiksberg, Danmarks mindste kommune, men med flest indbyggere.

Som låsesmed på Frederiksberg, laver vi oftest følgende:

  • Oplukning af låse.
  • Omkodning af låse til nye nøgler.
  • Låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse.
  • Dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger.
  • Gratis sikkerhedstjek.
  • Alarmsystemer.
  • Videoovervågning.

Kontakt os hvis vi skal sikre dit hjem eller arbejdsplads på Frederiksberg på vores telefonnummer 20 12 91 76

Med sine 104.410 indbyggere, fordelt på 8,70 km2 er Frederiksberg en specielt bydel. Med mange mennesker på lidt plads, må pladsen udnyttes bedst muligt. Det giver os røde kinder, når vi er på vej op af trappen til 5 etage, men heldigvis er vi i god form, og vant til det.

Frederiksberg indeholder flere større veje, der fletter bydelen sammen med resten af København. Veje som har en længere forhistorie, som f.eks. H.C Ørstedsvej, Gammel Kongevej, Frederiksberg Allé, Falkoner Allé osv.

Hver vej har en relation for os, og gør at vi er lokale på Frederiksberg. Her ligger naturligvis mange ejendomme, og det er vores klare opfattelse at folk på Frederiksberg vægter sikkerheden højt.

Et patenteret låsesystem er monteret på mange ejendomme, og vi er tit i tæt dialog med viceværter på de mange andels og ejerforeninger på Frederiksberg, omkring forbedringer af sikkerheden på deres ejendomme. Vi monterer bla. RukoKaba og Dorma RS8 låsesystemer.

Som andre bydele, oplever vi også tit på Frederiksberg, at vi ekstra fokus på opgangsdøre og porte, og sikrer at de lukker ordenligt og låser, hvergang.

Statistikker siger, at de opgange hvor tyven lettest kan komme ind, evt. blot med et gammelt kort af plastic, er de opgange hvor indbruddene sker. Det er noget vi nærmest konstant modarbejder!

Det er sjældent en særlig dyr investering, at montere/justere allerede installeret låse udstyr, således at døren aflåses korrekt. Derfor er det også meget hyppigt at vi bliver tilkaldt til netop lige disse type opgaver på Frederiksberg, og har stor erfaring i stærke og prisbevidste løsninger.