Ama’r, Danmarks tættest befolkede ø! Vi er din lokale låsesmed på Amager, hvor vi oftest udfører:
  • oplukning af låse
  • omkodning af låse til nye nøgler
  • låsemonteringer, særligt den nyere og mere sikre kasselås samt ekstra låse.
  • dørlukkere samt dørautomatik på opgangsdøre, porte og låger.
  • gratis sikkerhedstjek.

En blanding af nye smarte bygninger, omgivet af grøn natur, og med gode transport muligheder – Lækkert! Mange ser måske Amager for den ældre bydel, og med god grund.

Lige rundt om hjørnet

Med gaderne som Holmbladsgade, Amagerbrogade, Øresundsvej og Englandsvej, må man bare erkende at Amager har sin historie. Disse gader benytter vi os af konstant, og gør at vi aldrig er langt væk, hvis behovet skulle opstå. Vi kender Amager som vores egen baglomme, og ved hvilke løsninger der passer til bygningerne, hvilket gør at vi altid har den rigtige løsning i ærmet. På Amager såvel som andre bydele, sikrer vi som din lokale låsesmed også mange opgangsdøre og porte. Med god grund. For det er samtidig også her, at vi laver de fleste indbrudsskader og reparationer efter indbrud.

Vi har erfaring i opretning og udskiftning af dørkarme, døre, indfatninger mm. Og garantere at når vi har været ude, ligner dør og karm sig selv, men med større styrke end før.

Amager er samtidig også et sted vi kommer meget på vores gratis sikrings tjek, da der tit og ofte er ret meget styrke og sikring at hente på døre og karme, for forholdsvis få midler. Vi hjælper med montering af de moderne låsesystem fra bl.a. Ruko Dorma RS8 og Kaba.

Din lokale låsesmed på Amager

Hos Wegges Låse & Sikring står vi klar til at hjælpe dig når du har brug for det. Om du har brug for en låsesmed på Amager kl morgen, middag eller aften. Du kan trygt stole på vores professionelle låsesmed. Kontakt os, hvis vi skal sikre dit hjem eller din arbejdsplads på Amager på vores telefonnummer 20 12 91 76.

De fleste mennesker har en holdning til Amager. Årsagen tror vi er, at Amager er en af de bydele, hvis ikke den bydel, der undergår den største udvikling og har det største udviklingspotentiale. Med Kastrup lufthavn er der naturligvis stort menneskemylder 365 dage om året. Metrolinjerne, der forbinder både lufthavnen, Ørestaden, Fields, Royal Arena, og Bella Centret med resten af København, skaber ligeledes incitament for, at Amager kan blive en ideel udvidelse af metropolens centrum.

Udover at være låsesmed på Amager, kan vi hjælpe dig ved:


Wegges Låse & Sikring firmabil på Amager