Wegges Låse & Sikring, den moderne sikringsvirksomhed

Wegges Låse & Sikring er et sikringsfirma, som beskæftiger sig med al arbejde inden for sikringsbranchen. Vi bestræber os på at være førende i vores fag, og sætter en stor ære og dyd i, at opgaven altid løses bedst muligt, og præcis som kunden ønsker det. Vi kommer altid med en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne, og tager alting med et smil. Vi garanterer at kunden vil stå tilbage med en god fornemmelse og være tilfreds med løsningen.

Vi har særligt speciale i den elektroniske sikringsbranche, herunder videoovervågning, adgangskontrol, og alarmsystemer. Vi mener, at den bedste løsning findes gennem åben dialog med kunden, således, at kundens behov og ønsker bliver vores højeste prioritet. Vi hører ofte fra vores kunder, at vi er utrolig jordnære og tilbyder en service, der bedre end forventet.

Vi ved, at vi yder den bedste service, når vi har det godt, hvilket derfor er grundstenen i firmaet. Lysten og motivationen til at lave det bedste stykke arbejde kommer igennem glæden ved at have det rart med sine medmennesker. Det er noget vi prioriterer meget højt!

“Mennesker, der handler med mennesker” er vores hovedkoncept, og vi forsøger at efterkomme det bedst muligt, hver dag. Vi har derfor delt ansvarsområderne i virksomheden op, så vi kan performe bedst muligt helt fra besigtigelsen af opgaven og udarbejdelse af et tilbud, til når sagen afsluttes.

Vi har i vores firma adgang til gode maskiner, som gør flot håndværk til en nem og solid løsning. Vi går meget op i, at vores værktøj er det bedste på markedet, og vores skæremaskiner kan da også skære de fleste nøgletyper. Kort sagt, kan vi favne nærmest alle opgavetyper hos Wegges Låse & Sikring.

Har du spørgsmål til sikring af alt fra en mindre lejlighed, til boligforeninger eller større virksomheder, er vi altid interesseret i at kigge forbi til en snak. Vi har også altid kaffe på kanden til en snak hos os.

 

De bedste hilsner Kristian & Tobias, ejere af Wegges Låse & Sikring.