Få installeret videovervågning til erhverv, efter dine behov.

Videoovervågning er ved at være allemandseje. Det er et produkt, som i den grad skaber tryghed og overblik over, hvem der færdes i og omkring din virksomhed, hvad enten du selv er til stede eller ej. Vi benytter os af flere forskellige producenter inden for videoovervågning, hvilket er til fordel for vores kunder. Vi forhandler bl.a. Hikvision, DahuaSafire og Abus.

Den intelligente videoovervågning til erhverv.

Vi kan udføre simpel videoovervågning, men også mere specielle og konkrete opgaver. I dag er videoovervågning så intelligent, at der findes et hav af muligheder, særligt inden for objekt- og subjektgenkendelse, f.eks. nummerplader og personer. Kameraerne optager i high definition, så optagelserne er ekstremt skarpe. Kvaliteten og teknologien giver offentlige myndigheder bedre efterforskningsmuligheder og giver samtidig dig som kunde de mest brugbare optagelser.

Optagelser lægges på en harddisk, hvor de mindste sæt har 1TB, således, at de altid er fysisk tilgængelige i et for kunden selvvalgt sikret område. Optagelser bliver samtidig delt på en sikret server, så optagelserne kan ses direkte via enten en skærm koblet til optageren eller en app på din smartphone eller tablet.  Det betyder, at du altid kan følge med i, hvad der sker på din arbejdsplads, uanset, hvor du befinder dig.

Ved videoovervågning er det nødvendigt for os at besigtige opgaven, så vi kan udregne en pris. Økonomi går naturligvis hånd i hånd med kvalitet, men fordi vi benytter os af flere forskellige producenter, har vi mulighed for både at servicere store og små kunder. Ingen virksomhed er for lille til os, så sidder du med spørgsmål til, hvordan vi kan sikre din virksomhed, så kontakt os, og vi kommer med et kvalificeret bud på en prisbevidst løsning skræddersyet til netop dine behov.