Få installeret videovervågning til erhverv, efter dine behov

Med videoovervågning skaber du mere sikkerhed på kontoret, lageret og diverse arbejdspladser. Videoovervågning er et produkt, som i den grad skaber tryghed samt overblik over, hvem der færdes i og omkring din virksomhed, hvad enten du selv er til stede eller ej. Vi benytter os af flere forskellige producenter inden for overvågningskamera, hvilket er til fordel for vores kunder. Vi forhandler bl.a. Hikvision, DahuaSafire og Abus. Alle producenter her det tilfældes, at deres kameraovervågning er af yderst god kvalitet. Så ønsker du at vide mere omkring kameraovervågning i København, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon +45 20 12 91 76. Her kan vi tage en uforpligtende snak omkring den bedste løsning inden for kameraovervågning til netop din virksomhed.

Hos Wegges Låse & Sikring har vi mange års erfaring inden for videoovervågning for både små og store virksomheder, som ønsker at optimere deres sikkerhed. Når vi installerer videoovervågning, tilpasser vi altid løsningen efter dit behov, så du altid kan være sikker på en skræddersyet løsning til en konkurrencedygtig pris.

Den intelligente videoovervågning til erhverv

Vi kan udføre simpel videoovervågning til erhverv, men også mere specielle og konkrete løsninger. I dag er videoovervågning til erhverv så intelligent, at der findes et hav af muligheder. Særligt inden for objekt- og subjektgenkendelse bruges moderne teknologi til at genkende f.eks. nummerplader og personer. Kameraerne optager i high definition, så optagelserne er ekstremt skarpe. Kvaliteten og teknologien giver offentlige myndigheder bedre efterforskningsmuligheder og giver samtidig dig som kunde de mest brugbare optagelser.

Optagelser fra videoovervågningen lægges på en harddisk, hvor de mindste sæt har 1TB, således, at de altid er fysisk tilgængelige i et for kunden selvvalgt sikret område. Optagelser bliver samtidig delt på en sikret server, så optagelserne kan ses direkte via enten en skærm koblet til optageren eller en app på din smartphone eller tablet.  Det betyder, at du altid kan følge med i, hvad der sker på din arbejdsplads, uanset, hvor du befinder dig.

Ved kameraovervågning er det nødvendigt for os at besigtige opgaven, så vi kan udregne en pris. Økonomi går naturligvis hånd i hånd med kvalitet, men fordi vi benytter os af flere forskellige producenter, har vi mulighed for både at servicere store og små kunder. Ingen virksomhed er for lille til os, så sidder du med spørgsmål til, hvordan vi kan sikre din virksomhed, så kontakt os på telefon +45 20 12 91 76, og vi kommer med et kvalificeret bud på en prisbevidst løsning af videoovervågning for erhverv skræddersyet til netop dine behov.